FInantari Europene

Sesiuni de informare legate de programele cu finantare nationala ce vor fi lansate in 2016

In perioada 22-31 martie la sediul din strada Poterasi, nr.11, sector 4, Bucuresti, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri – Biroul Romania HUB, se organizeaza 4 sesiuni de informare „Statul mai aproape de IMM-uri” dedicate atat intreprinzatorilor mici si mijlocii din Romania cat si tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc sa demareze o afacere.

Sesiunile se vor desfasura intre orele 10.00-12.00 in zilele de 22, 24, 29 si 31 martie 2016. In cadrul sesiunilor se vor prezenta oportunitatile de finantare pentru anul 2016 ale programelor finantate de la bugetul statului ce vor fi lansate si derulate anul acesta de catre Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Romania Hub – Romania, tara tinerilor intreprinzatori este un program integrat, care ofera intreprinzatorilor si potentialilor antreprenori, informare, sprijin, asistenta tehnica si consiliere, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Persoanele interesate pentru inscrieri la cele 4 sesiuni de prezentare pot sa se adreseze Biroului Romania HUB la adresa de e-mail romania_hub@imm.gov.ro sau telefon 021/335.26.32

gutschein-451x300
Previous post

Proiect: Ajutor de minimis pentru peste 4.000 de firme prin Programul de Promovare a Exportului

sigla_afir_1
Next post

PNDR: Investitii si cheltuieli neeligibile – Submasura 4.2 Investitii in exploatatii agricole